Szabadidős blog

A blogom a következő főbb témákról tartalmaz bejegyzéseket: túrázás, mászás(boulder), bringázás, fotózás, regények és talán egy kis IT.

Pendrive hardcore teszt!

2010.02.09. 14:05 | hiking | Szólj hozzá!

Első bejegyzésem remélem hasznos lesz. Tegnap

a

feleségem

kimosott két pendrive

-ot, és egy éjszakás száradás után működnek. Vizesen nem csak azért nem kéne kipróbálni, mert úgyse jó, hanem azért sem, mert sok esélyed van rá hogy szétcseszi a géped, zárlatot okoz. De nem vagyok semmi elrontója, végülis evés a puding próbája :)

Az említett két pendrive:

  • DataTraveler 100
  • DataTraveler mini10

A kissebbiken volt valami fehér, de lekapargattam. Mondam is, hogy volt rajta (szerintem) mosópor, jött is az büszke válasz rá: "hát, pedig folyó víznél öblítettem" :) Nyílván ez már a poénos része, avagy nem számított már sokat a dolognak egy kis öblítés, de talán még jót is tett, mert tény, hogy működik! Ezért vásárlásra ajánlott darabok.

Címkék: pendrive datatravel

A bejegyzés trackback címe:

https://hiking.blog.hu/api/trackback/id/tr271742685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása