Szabadidős blog

A blogom a következő főbb témákról tartalmaz bejegyzéseket: túrázás, mászás(boulder), bringázás, fotózás, regények és talán egy kis IT.

Könyvajánló II. - Stephen King - Carrie / Dolores

2010.02.22. 16:12 | hiking | Szólj hozzá!

Belejöttem, így ajánlok még két könyvet, talán a Hasznos holmik előtt.

Dolores, egy nagyon jó könyv. Egy idősebb nőről szól, aki évtizedekig szolgál egy gazdag nőnél, és jóban rosszban vele marad, pedig a nő nagyon kiállhatatlan, egy szipirtyó. A hülye szabályinak megfelelve, Dolores marad az egyetlen aki olyan sokáig tud szolgálni nála. Részben erről, részben arról szól, hogy miért, és hogyan ölte meg a férjét. Dolores mindent egy felügyelőnek mesél és ez az elmesélés van könyvbe foglalva.

 

 

 

Egy telekinetikus képeséggel megáldott (kis)lányról szól, aki az elvakult baptista anyjával él együtt, aki nem engedi jóformán semmit csinálni. Még a rohadtalmáit (a melleit) is tökéletesen be kell bugyolálnia, mert bűn, a szex is az, bezzeg az anyja kúrhatott mi?! Na ez Carrie fejében is felmerül. Carrie kedves lány lenne, de mindenki bántja, kigúnyolják, és keményen megalázzák. Amikor dühkitürései vannak, fura dolgok történnek, elmozdulnak tárgyak. Lassan rájön, hogy tudja ezt irányítani, és...

Címkék: regény stephen king

A bejegyzés trackback címe:

https://hiking.blog.hu/api/trackback/id/tr701781220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása