Szabadidős blog

A blogom a következő főbb témákról tartalmaz bejegyzéseket: túrázás, mászás(boulder), bringázás, fotózás, regények és talán egy kis IT.

Infomaraton 2010 - Gyere!

2010.03.05. 08:28 | hiking | Szólj hozzá!

Sziasztok!

"Hivatalosan is útjára indult az idei INFOmaraton 2010, a 24 órás informatikai verseny! Jelentkezz Te is két barátoddal, hogy felkészítő tanárotokkal együtt Tiétek legyen a fantasztikus fődíj, az egy hetes út Rómába!"

Ez az idézet a weboldal főoldaláról. A verseny jónak ígérkezik, most lesz a 2. alkalom, hogy megrendezik. Első alkalommal is sokan vettek részt a versenyen, és nagyon jó volt a hangulat. Magam is voltam hasonló versenyen anno, és meg kell mondanom, nem csak a hangulat matt éri meg, hanem azért is, mert itt mindenki próbára teheti a tudását, a kitartását és a csapatszellemét :)

Hajrá infjú titánok, Tiétek a jövő, bizonyítsátok be, hogy érdemesek vagytok. Ez egy remek alkalom a bizonyításra. Nem mellesleg mondom, hogy a győztes csapat a fődíj mellett felkeltheti bizonyos támogatók figyelmét is. Ha értitek mire gondolok :)

Címkék: verseny informatika róma infomaraton

A bejegyzés trackback címe:

https://hiking.blog.hu/api/trackback/id/tr941810717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása