Szabadidős blog

A blogom a következő főbb témákról tartalmaz bejegyzéseket: túrázás, mászás(boulder), bringázás, fotózás, regények és talán egy kis IT.

Mászás (Boulder) III.

2010.04.15. 12:50 | hiking | Szólj hozzá!

Tegnap előtt az Ujjerőben újabb lépéssel kerültem előrébb. Sikerült megmászni az első kötött zöld utat. Ebből azt a következtetést vonom le, hogy az ujjaim kezdenek megerősödni, és a technikám is javul, de még mindig csak a zöld szint alsó szélén bukdácsolok. A legtöbb zöld úthoz még hozzá sem merek kezdeni, de van amit két részletben tudok megmászni. Mindenesetre úgy érzem jó úton haladok.

Az ujjaimban már nem érzem azt a fájdalmat, amit egy komolyabb edzés után hetekig éreztem, de még kímélni fogom egy darabig. Akiben van egy kis versenyszellem, az tudja, hogy mennyire lehet egy ilyen ígéretet betartani. Valamennyire :)

Most vannak olyan fekete utak is, amik igazából nincsennek besorolva. Van köztük kék, zöld vagy éppen pirosnak megfelelő is. Az egyik ilyen megmászása közben sikerül rendesen bevernem a könyököm, amivel felhívtam magamra a figyelmet a teremben. Végül gyors ellátás után folytattam, de ezt is csak két részletben sikerült. Van még mit tanulni, és sokat kell még erősödni.

A bejegyzés trackback címe:

https://hiking.blog.hu/api/trackback/id/tr301923284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása