Szabadidős blog

A blogom a következő főbb témákról tartalmaz bejegyzéseket: túrázás, mászás(boulder), bringázás, fotózás, regények és talán egy kis IT.

Bringázás munka után (Budai-hegyek)

2010.06.17. 14:15 | hiking | Szólj hozzá!

Legtöbbször a Budai-hegyekben kötünk ki. Az általános útvonal: Irhás-árok, Normafa, János-jegy és ha van erőn a Hármashatár-hegy felé is még elmegyünk, és a Hűvösvölgyin jövünk vissza. Mivel mostmár van pulzusmérő órám, az Irhás ároknál sikerült megmérni a  max pulzusom, 196. Szerintem az életkoromhoz (25) ez megfelelő. A min pulzusom 70-75 lehet, de ezt még "szakszerűen" nem mértem meg. Szakszerűen úgy, hogy amikor reggel felkelek, akkor rögtön végezni egy mérést. Ez néhány reggelen megismételni, és a mért értékek közül a legkissebbet venni. 

A fenti útvonal a XI. kerületből indul, és a kis bemelegítős aszfaltos után, elég hamar kezdődik az aszfaltos, de meredekebb emelkedő, ami jó bemelegítés az Irhás árokhoz. Szerintem az Irhás árok és az utána következő szakasz a leg nehezebb, ha itt jól osztom be az erőm, akkor a többi már elég könnyedén megvan. A tegnap előtti menetnél nem jól osztottam be, és látványosan leromlottam. De igyekezni kell, mert közeledik a Dunamaraton.

Címkék: pulzusmérő

A bejegyzés trackback címe:

https://hiking.blog.hu/api/trackback/id/tr512089023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása