Szabadidős blog

A blogom a következő főbb témákról tartalmaz bejegyzéseket: túrázás, mászás(boulder), bringázás, fotózás, regények és talán egy kis IT.

Újévi túra: Rám szakadék, Dobogókő (2011)

2011.02.23. 09:50 | hiking | Szólj hozzá!

2011-es első túránk immár a második alkalommal a Rám-szakadékhoz vezetett. Kora reggel találkoztunk Bzz-nél, és a szilveszterről megmaradt virsliket megfőztük reggelire. Én a magam részéről jól tele ettem magam :) Indulás előtt egy gyors autóról jégkaparás (tehát az idő ideális volt), majd a GPS küzdelmes belövése után irány Dömös. 

Az indulás idejében ragyogó napsütéshez volt szerencsénk, sikerült is pár szép képet készíteni. A túra egyedisége, hogy mind a hárman hoztunk popsisít és a terv. hogy lefelé azon csúszunk. Út közben befagyott patakon sétáltunk, jégcsapok előtt fényképezkedtünk, fémkorlátot nyaltunk, létrát másztunk.. Ahogy haladtunk fölfelé, lassan egy felhőbe értünk, ami képrázatos élmény volt számomra. 

Visszafelé pedig az eredeti tervet tartottuk :)))

A teljes album megtekinthető itt..

2011.01.02 Rám szakadék, Dobogókő

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hiking.blog.hu/api/trackback/id/tr722682587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása